AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS
SZÁLLÁSFOGLALÁS

ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS A MISKOLCTAPOLCA BARLANGFÜRDŐBEN


 

Szeretné kipihenni a hét fáradalmait? Egy kellemes estére vágyik különleges környezetben? Kapcsolódjon ki a Miskolctapolca Barlangfürdő hangulatos éjszakai fürdőzésén! Legyen részese a különleges szauna szeánszoknak!
 
Időpontok júniusban: 2017. június 3., 10., 24., szombat 20.00-24.00 óráig.
 
Az éjszakai fürdőzés alkalmával a vendégek 2600 Ft-os egységáron használhatják a fürdő beltéri és egyes kültéri medencéit, valamint a csodálatos szauna parkját.
 
Az éjszakai fürdőjegy megvásárolható 20.00 és 23.00 között a központi jegypénztárakban. Éjszakai fürdőjegy vásárlásakor kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.
 
Szauna szeánszok időpontjai:
 
21.00 óra - sós
22.00 óra - mézes
23.00 óra - jeges
 
A szauna szeánszokon külön 1000 Ft-os jegy megváltásával vehetnek részt, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.
 
Amennyiben a szauna szolgáltatásokat is igénybe szeretnék venni, ehhez külön szauna jegy megvásárlása szükséges. Éjszakai fürdőjegy és szauna belépő vásárlásakor kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.
A napijegyet vásárolt vendégek is részt vehetnek az éjszakai programon.

Forrás : www.hellomiskolc.hu


Elérhetőségek
Kapcsolat
3519 Miskolc-Tapolca, Fenyõ u. 17-19.
Tel: +36 46/564-200
Mobil:+36 20/270-97-40
Fax: +36 46/564-300
e-mail: wellness@alfahotel.hu
Web: www.alfahotel.hu
Autóval:

· Budapest felõl az M3-as autópályán kb. 1,5 óra alatt, lehajtás a Miskolci leágazónál. Innen útbaigazító táblák jelzik az útvonalat Miskolc-Tapolca felé.
Miskolc – Tapolcára érve a fõúttól útbaigazító táblák irányítják vendégeket az Alfa hotel felé.

Vonattal:

· Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra.

· A pályaudvarról 1-es jelzésû autóbusszal a Búza térig, majd a 2-es autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig ( Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).

Távolsági autóbusszal:

· Érkezés Miskolc Búza térre majd a 2-es autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig (Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).
Nézze meg akciós
ajánlatainkat!